Aluminijumska stolarija


Aluminijumsku stolariju izrađujemo od profila Renomiranog Grčkog proizvođača ALUMIL.Pogodna je za izradu većih pozicija zbog odličnim statičkih osobina.Aluminijum je poznat kao dobar provodnik tako da je uvođenjem profila sa termičkim prekidom dobio i na termoizolaciji. Glavne osobine su mu čvrstina, izdržljivost i dugovečnost.Površinski može biti zaštićen eloksažom ili plastifikacijom. Aluminijumska stolarija se može raditi u širokom spektru boja po RAL karti bez nekih većih varijacija u ceni.      aluminijum


               aluminijum 
M11000 Alutherm plus je sistem sa termo prekidom pogodan za izradu spoljne stolarije kako za poslovne tako i za stambene prostore.Sa specijalnim poliamidom od 24 mm ispunjava visoke zahteve termoizolacije (klasa 2.1 k=2.6) i zvučne izolacije (preko 46 db).Ugradna dubina štoka 78 mm. Dihtovanje se obezbeđuje pomoću tri EPDM dihtunga. Ustakljenje moguće do 50 mm.
      aluminijum         


      aluminijum 

M9400 je sistem bez termo prekida, takozvani hladni aluminijum koji je pogodan za izradu elemenata koji nemaju visoke zahteve u vezi termoizolacije. Sistem poseduje širok spektar profila različitih ugradnih dubina i izgleda. Dihtovanje se obezbeđuje pomoću tri EPDM dihtunga

      aluminijum

               aluminijum 
Alumil poseduje više kliznih sistema sa i bez termo prekida. Preporučuje se pri zastakljivanju terasa i prostora gde nema prostora za klasično otvaranje. Dihtovanje se obezbeđuje preko četkica koje su ugrađene u krilima kliznog sistema.U ponudi su sistemi sa dve i tri šine.         


      aluminijum 

M300 Falcon je podizno klizni sistem sa termo prekidom koji je pogodan za izradu velikih i teških elemenata. Poseduje visok stepen termoizolacije i dihtovanja sa EPDM zaptivkama. Vođice za krila su od inoxa. U ponudi su sistemi sa dve i tri šine.


               aluminijum 
Otklopno klizni sistem se može raditi od aluminijuma i od pvc-a. Izrađuje se od profila za klasično otvaranje stim što se ugrađuje poseban mehanizam za klizno otvaranje. Sistem poseduje visok nivo termo izolacije i dihtovanja. Dodatna pogodnost je što klizno krilo ima mogućnost kipovanja.